2015 Kannattajalta: Me olemme valmiina!

08.09.2015

Me olemme valmiina!

Jos on joukkue valmis kauteen, niin valmiina ovat myös kannattajat. Vuosi sitten perustettu Lahen Turkoosi -kannattajayhteisö on pääsemässä vauhtiin ja äänet huudetaan katsomossa käheiksi nytkin.

Yhteisö perustettiin keräämään kaikki turkoosia väriä tunnustavat saman nimen alle, ja nyt näyttää, että siinä tullaan myös onnistumaan.

Ennen kauden alkua kannattajatoiminnan eteen on tehty töitä enemmän kuin ehkä koskaan. Ensimmäistä kertaa järjestetty Kannattajapäivä keräsi elokuussa hallille mukavasti porukkaa tapaamaan toisiaan kesän jäljiltä ja valmistautumaan kauteen.

Alkukauden vieraspelimatkat ovat herättäneet kiinnostusta ennätyksellisen paljon: sarja-avaukseen Hämeenlinnaan lähtee 100 kannattajaa, lokakuun alussa Kouvolaan tavoitteena on saada paikalle 250 lahtelaista.

Meidän mittapuullamme nämä ovat komeita määriä, joten eiköhän tehdä reissuista ikimuistoisia!

Unohtamatta tietenkään kotiotteluita rakkaalla Isku Areenalla ja tunnelman ylläpitämistä Kannattajakatsomossa. Heti kauden alkajaisiksi on luvassa pari näyttävää tifoa, ja eiköhän kulmasta kajahda muutama uusi laulukin hallin äänimaailmaa rikastuttamaan.

Kannattamisen hienous on kuitenkin siinä, että se on pysyvää ja jatkuvaa toimintaa, ei vain hetkellinen projekti. Pelicans täyttää ensi vuonna 20 vuotta, joten ensimmäinen sukupolvi on jo hienon seuramme parissa kasvanut.

Se näkyy myös joka kausi kasvavassa Kannattajakatsomossa, johon tiensä on viime aikoina löytänyt kiitettävän moni nuoremman sukupolven edustaja. Emme me vanhatkaan mihinkään häviä, mutta nuorissahan se tulevaisuus on, se pätee myös jäähallin tunnelman ytimeen.

Tästä kaudesta on hyvä kutina, ja meillä jokaisella on mahdollisuus kantaa oma korsi kekoon.

Eli avata oma suu, lyödä käsiä yhteen ja kantaa ylpeydellä turkoosia raitahuivia. Ihmeitä se ei vaadi - kannattajakulttuuri muodostuu pienistä teoista.

Tää on mun jengi.

 

Muuten, jos Liigassa on yksi vastustajan pelaaja, joka ei ansaitse osakseen pilkkahuutoja turkooseilta, niin se on varmasti perjantaina HPK:n tolppien väliin luisteleva Jere Myllyniemi. Muistetaanhan se paikan päällä Rinkelinmäellä!

 

 

RV - kannattaja.