2005 Muutama sana katsomokulttuurista Lahdessa

09.01.2005 - Muutama sana kannatuskulttuurista Lahdessa

Miksi aina vain negatiiviset asiat huomataan Lahdessa? Huonosta kannustuksesta ja kiroilusta valitetaan ja lennetään näköjään jopa putkaan. On ollut tapauksia joissa kannustus on vaisua, niin tämän jälkeen ihmisillä on ollut pokkaa tulla sitä vaatimaan fan clubilta. Kannustus on niiden kaikkien jotka hallille tulevat yhteinen velvollisuus, eikä minkään tietyn ryhmän asia! Kaikesta valitetaan oli hyvää tai huonoa.

Lahti ei ole jääkiekkofanaatikon tyysija huonosta menestyksestä ja tylsistä suorastaan innottomista ihmisistä johtuen. Täällä ei olla mihinkään tyytyväisiä ja viimeksi Lahtelaisen järjestysmiehen tulisi puuttua orastavaan kannatuskulttuuriin, joka tuntuu olevan monimutkainen ja ristiriitainen tie myös allekirjoittaneelle. Jos kiroilu on suurin synti tässä tilanteessa, niin voi helvetti katsokaa ihmiset itseänne peiliin ja tehkää jotain sen eteen että kannatuskulttuuri nousee paremalle tasolle. Jos itse  vaatii jotain, niin on myös kyettävä näyttämään mitä haluaa ja osallistumaan, niin kauan ennen sitä vaietkoon!

Kaikki paremman ja puhtaamman kannatuskulttuurin edustajat käsi ylös ja hallille huutamaan. Jokainen joka ottaa haasteen vastaan ja uskaltaa näyttää tunteensa kannattamalla omaa suosikkijoukkuettaan on tervetullut. Pelicans Fan Club ei ole koskaan ollut eikä tule olemaan mikään räävittömyyksien ja huliganismin ihannoija, vaan ennemmänkin tanskalaistyylisen roliganismin ihannoija.

Kiitos kaikille niille jotka ovat viimeistein vuosien aikana osoittaneet, että löytyyhän tästä kaupungista muitakin kuin selkäänpuukottajia. Parannetaan tapamme itse kukin ja jätetään virkavalta pois näistä asioista. Pelicans on ykkönen...ainakin minulle!

Martti Mäkelä, Puheenjohtaja, Pelicans Fan Club