Lahen Turkoosi

Taustaa

Lahen Turkoosi on Pelicansin pitkäaikaisten kannattajien vuonna 2014 perustama yhteisö, joka vastaa Pelicansin kannattajatoiminnasta ja pitää majaansa Isku Areenalla tutuksi tulleessa kulman Kannattajakatsomossa.

Yhteisön tavoitteena on yhtenäistää ja tiivistää kaikki Pelicansin kannattajat saman nimen alle. Aiempi kahtiajako faniyhdistyksen Flying Pelicansin ja itsenäisen Ääriliikkeen välillä on historiaa.

 

Toiminta

Lahen Turkoosin toimintaan liittymiseen ei vaadita jäsenyyttä, vaan Kannattajakatsomo, vieraspelimatkat ja kaikki muukin toiminta on täysin vapaata kenelle tahansa.

Yhteisöä vetää ja ohjaa joukko vanhempia ja uudempia katsomoaktiiveja. Toiminta ohjautuu kuitenkin pääasiassa yhteisön tahdon mukaan. 

 

Tyyli

Lahen Turkoosi edustaa modernia kannattajakulttuuria ottaen vaikutteita erilaisista suuntauksista ympäri maailman. Tavoitteena on seistä ylpeästi, äänekkäästi ja näkyvästi Pelicansin, lahtelaisuuden ja turkoosin elämäntavan takana. Kannattaminen on meille intohimo. LT on kuitenkin sitoutumaton ja itsenäinen yhteisö ja tarvittaessa antaa kritiikkiäkin. 

 

Pysy mukana

Tiedotamme tärkeistä tapahtumista sivuillamme. Suosittelemme vahvasti myös sosiaalisen median seuraamista: FacebookistaTwitteristä, ja Instagramista!

 

Tää on mun jengi, sitä koskaan vaiha en!