Syyskuun harjoitusotteluiden katsomo-ohjeistus.

27.8.2020

Pitkä tauko jääkiekon parista alkaa olemaan ohi ja Isku Areenalla mennään taas ensi viikon keskiviikkona 2.9. Vieraita saapuu tuolloin syvältä idästä.

Syyskuussa voimassa olevat kokoontumis-, sekä muut rajoitukset koskettavat vahvasti myös meitä, sillä seisomakatsomot ovat toistaiseksi poissa käytöstä.

Väliaikainen kannattajasektio löytyy samaisen päädyn toiselta laidalta, B3 istumakatsomosta. Rajoituksista johtuen kyseisen katsomolohkon kapasiteetti on 45 katsojaa, joten on täysin mahdollista, että kaikki halukkaat eivät sektioon mahdu, mutta näiden rajoitteiden kanssa on elettävä.
Kyseinen katsomolohko on ikärajaton ja paikat ovat numeroimattomia, joten normaalista poikkeavasti anniskelualueena se ei toimi.

Seisomakausikortin omistajien tulee käydä Pelicansin toimistolla hakemassa kausikorttia vastaan haluamiinsa otteluihin pääsyliput istumakatsomoon. Liput voi noutaa kaikkiin harjoitusotteluihin samalla kertaa.
Mikäli haluat pääsylippusi väliaikaiseen B3 katsomoon, tulee siitä mainita erikseen lippuja noudettaessa. Turvallisuusmääräyksistä johtuen muiden katsomolohkojen lipuilla katsomoa ei voi vaihtaa.

Alta löydät vielä tarkemmat tiedot Pelicansin lipunmyynti- sekä turvallisuusohjeistuksesta.

Lipunmyyntiohjeistus
Hygienia- ja turvallisuusohjeistus

 

LT