Näin pelipaitojen jäädytystä kommentoitiin

23.10.2015


Tässä parhaita kommentteja ja perusteluja Pelicansin pelipaitojen jäädyttämisen puolesta.

"Erik Kakko ja Toni Koivunen aivan rintarinnan. Molemmat ansaitsee paitansa kattoon. Kakko silti hiuskarvan Koivusta edellä."

"Toni Koivunen. Pelasi Lahdessa 477 ottelua ja teki 194 pistettä. Monena kautena Pelicansin tärkeimpiä pelaajia ja usein myös kapteenina. Tunnollinen lahtelainen."

"Nupe! Vaikuttanut uransa jälkeenkin eniten näistä vaihtoehdoista lahtelaiseen lätkään."

"Jan Latvala. Lade on erittäin merkittävä pelaaja Pelicansin historiassa ja suunnannäyttäjä nuorille. Ja osoittanut sen, että pitämällä itsensä hyvässä kunnossa, pärjää vielä yli 40-vuotiaana liiga tasolla nuorempien vauhdissa."

"Jan Latvalan #26 vedetään tietysti kattoon heti kun ura päättyy, siitä ei tarvitse äänestää. ;)"

"90, Marko Jantunen, koska on monella mittarilla menestynein lahtelainen pelaaja, joka on myös pelannut Pelicansissa hyvällä tasolla. Mailavirtuoosi vailla vertaa!"

"Ei kenenkään. Kukaan yllä mainituista ei ole niin merkittävä palanen Pelicansin menestystä tai historiaa, että ansaitsisi tämän kunniamaininnan. Otetaan mallia esim. Tampereen joukkueista eikä laiteta omia "timohirvosia" kattoon."

"Toni Koivunen ansaitsee parempaa mitä seura Bobille tarjosi kesken 2009-10 kauden. Todellinen ikoni lahtelaisessa jääkiekossa. Johtaja."

"Toni Koivunen. Kantanut ylpeänä pelsupaitaa monen vuoden ajan ja todellinen esikuva kaikille junioreille eikä miestä näy lööpeissä sekoilemassa."

"39 Marko Pöyhönen. Kun tämä soturi aikanaan ripustaa luistimensa Isku Areenan kotijoukkueen pukukopin seinälle, niin silloin olisi aika palkita miehen tekemä työ seuran eteen. Taitaa olla eniten pelejä Pelicansissa plakkarissa jo nyt, saati sitten kun ura loppuu. Ainoastaan turkoosia väriä urallaan käyttänyt pelaaja, joka antaa uransa jokaisessa vaihdossa kaikkensa vain ja ainoastaan joukkueen etua ajatelle. Hieno pelaaja, hieno mies. Enkä olisi yhtään yllättynyt jos tämä viiden laudaatturin ylioppilas perisi aikanaan Kaarnalta TJ:n paikan.

"Erkki "Mälli" Mäkelä #22. Aliarvostettu maalintekijä muualla Suomessa, koko uran pelatessaan Suomessa edusti Lahden Reipasta."

"Erik Kakko. Palasi Lahteen aikana jolloin kaikki meni päin per***tä. Ekun jälkeen alkoivat muut omat pojat palata."

"Toni Koivunen. Lahen oma Raipe Helminen. Vaikka syöttö olikin Koivusen paras ase, niin paras muisto Bobista on jatkoaikamaali TPS:ää vastaan vuoden 2002 playoffseissa."

"Erik Kakko tai Toni Koivunen. Molemmat tulivat kasvattiseuraansa vaikeina aikoina kaikkea muuta kuin jäähdyttelemään. Iso RESPECT! Ihan kuka tahansa ei kyseistä temppua olisi tehnyt. Tästä johtuen molempien paidat pitäisi jäädyttää samaan aikaan, niin vaikea on eroa tehdä. Kaikella kunnialla Jantunen ei ole kyseistä kunniaa ansainnut uran jälkeisillä touhuillaan. Hänen numeronsa jäädyttämistä voidaan tutkia kun katossa on häntä ennen Kakon, Koivusen, Nurmisen ja jopa Latvalan paidat.

"Erik Kakko ja Toni Koivunen. Mielestäni molemmat numerot voisi nostaa kattoon samalla kertaa, on vaikea ruveta erottelemaan herrojen välillä, että kumpi nyt sitten sinne kattoon kuuluisi ensimmäisenä. Toki Kakon numero on nyt Sebastian Revon käytössä, joka on ainakin toistaiseksi kantanut numeroa 92 hienosti."

"Pasi Nurminen. Ensimmäinen suomalainen NHL:n ykkösveska!"

"90, 92, 94 + 26. Ysikympit ekana, kaikki noi ansaitsee numeron kattoon. Latvalan 26 peliuran päättymisen jälkeen. Siis ysikympit samaan aikaan, ei erikseen!"

 

>> LUE MYÖS: Pelipaitojen jäädytyksen äänestystulos

 

Tää on mun jengi.