Joka turkoosin muistilista kauden alkuun

11.9.2015


Kausi alkaa tänään, muista nämä viisi asiaa!

1) Varaa mukaan tasaraha vieraspelireissulle, esimerkiksi tänään Hämeenlinnaan. Vaihtokassaa ei mukana ole kuin se mitä matkaan lähtijöiltä kerättäessä syntyy!

2) Tänään kauden avausreissulla kaikki Turkoosikorttilaiset saavat matkastaan 5 euron alennuksen. Jatkossa vieraspelireissun alennus myönnetään vain 35 euron kannattajakortin ostaneille, joiden korteissa on kortin mukana toimitettu pyöreä Lahen Turkoosi -tarra. Alennuksen saadakseen kortti on näytettävä reissun maksun yhteydessä.

3) Muista lunastaa Turkoosikortin 15 euron etu! Edun lunastamiseksi voit: noutaa raitahuivin Fanikaupasta tai ladata 15 euroa käyttörahaa kausikortille tai Pelicansin toimistolta saatavalle erilliselle lahjakortille. Raha voidaan ladata kortille kotiotteluissa Fanikaupassa tai muina päivinä Pelicansin toimistolla. Raha on käytettävissä merkityissä Isku Areenan myyntipisteissä.

4) Prematchit alkavat huomenna lauantaina Isku Areenalla ennen Pelicans-Blues -ottelun alkua. Tarrallista Turkoosikorttia tai raitahuivia näyttämällä alennus miedoista juomista (olut, siideri, lonkero) tunnin ajan ennen ottelun alkua (klo 16-17).

5) Turkoosikortilla etuja nyt 14 paikasta! Myös Iloinen Kulkija liittyy eduntarjoajien joukkoon. Tarrallisella 35 euron Turkoosikortilla Iloinen Kulkija tarjoaa alennuksen oluesta kaikkina päivinä. Alennus koskee Karjala III ja Heineken IV -oluita.

 

>> KATSO Turkoosikortti

 

Tää on mun jengi.