Reissu: 3.10. Kouvolaan - 250 paikkaa!

24.8.2015


Lahen Turkoosi järjestää Kouvolaan yhden bussin, lisäksi Pelicans järjestää oman Kannattajamatkansa.

Paikat Hämeenlinnan reissulle sarja-avaukseen menivät kuin kuumille kiville, joten Rinkelinmäki otetaan haltuun noin 100 kannattajan voimin! Vapaana on enää muutama paikka ja ilmoittautua voi tapahtumat-sivulla.

Kouvolaan lauantaina 3.10. ollaan järjestämässä poikkeuksellisen isoa reissua, sillä tavoitteena on saada matkaan 250 kannattajaa! Reissu järjestetään yhteistyössä Pelicansin kanssa.

Lahen Turkoosilta Kouvolaan lähtee yksi bussi, johon ilmoittautumisia kerättiin Kannattajapäivässä jo puoli bussillista. Matkan tarkemmat tiedot ja netti-ilmoittautuminen jäljellä olevia paikkoja varten julkaistaan vielä elokuun aikana.

Pelicansin Kannattajamatkalle on varattu neljä bussia, eli noin 200 paikkaa. Kaava on tuttu, eli ilmoittautumiset Reissu Ruodille ja maksu Isku Areenalla ennen matkaan lähtöä. Seuraa Pelicansin kotisivuja matkan lisätietoja ja ilmoittautumisia varten!

Kaikki lahtelaiset sijoitetaan Kouvolassa varattuun D1-vieraskatsomoon. Katso tästä lisätiedot vieraspelimatkojen järjestelyistä.

 

>> KATSO Vieraspelikalenteri tästä
>> TILAA Turkoosikortti tästä

 

Tää on mun jengi.