Pelicans-kannattajat ovat nyt Lahen Turkoosi

8.9.2014


Pelicans-kannattajat ovat nyt Lahen Turkoosi

Kauden alkaessa Isku Areenalla pauhaava kannattajakulmaus tunnustaa uutta nimeä: Lahen Turkoosi. Uusi yhteisö on avoin kaikille ja sen tavoitteena on tuoda kaikki Pelicans-kannattajat vahvemmin mukaan osaksi kotihallin tunnelman ydintä.

Lahen Turkoosi on Pelicansin pitkäaikaisten kannattajien perustama yhteisö. Tänä syksynä 15 vuotta täyttävä faniyhdistys Flying Pelicans sekä vuonna 2005 perustettu epävirallinen ryhmä Ääriliike Lahti säilyvät yhä taustalla, mutta näkyvä yhteinen toiminta katsomossa ja vierasotteluissa tapahtuu jatkossa Lahen Turkoosin nimellä.

Tuttuun tapaan tiedossa on kiihkeää tunnelmaa Kannattajakatsomossa, vauhdikkaita vieraspelimatkoja sekä uutuutena Pre Match -tapahtumat ennen kotiotteluita viikonloppuisin. Pelicans-kannattajien tunnusmerkiksi muodostunut raitahuivi säilyy virallisena kannattajatuotteena.

Yhteisön toimintaan liittymiseen ei vaadita jäsenyyttä, mutta kauden alkaessa julkaistaan uusi etukortti, jonka hankkimalla saat raitahuivin ilmaiseksi Fanikaupasta, sekä lisäksi 5 euron alennuksen vieraspelimatkoista ja muut korttiin sisältyvät erinomaiset edut.

Hyppää mukaan osoitteessa www.lahenturkoosi.fi ja heti tänä perjantaina Isku Areenan Kannattajakatsomossa. Löydät meidät nyt myös Facebookista ja Twitteristä!

 

Tää on mun jengi, sitä koskaan vaiha en!