Kannattajayhdistys kehittyy

5.5.2006


On aika valmistautua uuteen kauteen ja kasata rivit hyvissä ajoin kuten joukkueemmekin on tehnyt. Yhtenä uutena seikkana tulee olemaan mahdollinen siirtyminen uuteen katsomonosaan ja entistä näkyvämpään ja kuuluvampaan paikkaan. Hallimme suomat puitteet kannattajille ja kannattamiselle ovat valitettavan heikot ja siksi suunnitelemamme 205-katsomo on lähes ainut mahdollisuus eteenpäin menolle. Pääty tarjoaa puitteet paremmalle näkyvyydelle ja kuuluvuudelle kentälle missä peli myös käydään. Siirtymisen jälkeen myös kannattajat ja kannustus noteerattaisiin entistä paremmin. Siirtymisen ajatuksena onkin myös tulevaisuus ja katsomon laajentaminen. Tähän laajennukseen tarvitsemme kuitenkin teidän jäsenien aktiivisuutta.

Viimeiset kuluneet kaudet ovat olleet verta ja kyyneliä, mutta myös hyviä hetkiä on löytynyt. Kannattajapohja on kokenut muutoksia joista on myös hyvä jatkaa. Jos tunnet vähäisintäkään kiinnostusta kannatustoimintaan ja katsomotoimintaan,niin ole mukana siellä missä myös muut kannattajat ovat. Ovet ovat aina avoinna uusille ja aktiivisille lahtikiekon ystäville.

Meillä on Lahdessa vielä vähän aktiiveja,mutta sitäkin parempia sellaisia ja kannustuksemme on ollut hyvää kiitos keväällä 2005 perustetun Ääriliikkeen. Ääriliike on kuitenkin oma tahonsa joka organisoi kannustusta ja tarvitsee myös meidän yhdistyksen jäsenten ja muiden katsojien tukea. Nyt on aika aloittaa näkyvämpi esilletulo ja jatkaa siitä mihin kauden päättyessä jäätiin. Flying Pelicans on kuitenkin kannattajayhdistys ja yhtenä tarkoituksenamme on katsomokulttuurin edistäminen.

Kausikortin hinnan tippuessa myös kynnys sen ostamiseen luulisi madaltuvan ja mikäs siinä kun odotetavissa on jatkoa päättyneelle kaudelle erittäin lahtelaisella joukkueella. Tämä joukkue on meidän ja me olemme joukkueen tukena. Tee sinäkin päätös ja tule mukaan kannattajakatsomoon ikään tai sukupuoleen katsomatta ja sijaitsi katsomo sitten lopulta missä tahansa…


Terveisin, PJ


”YHESSÄ TAISTELLAAN, YHESSÄ NOUSTAAN”